top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRuth Iris Schoenmaekers

Wratjes op een natuurlijke manier verwijderen

Wratjes komen en gaan. Ze verdwijnen vaak gewoon vanzelf, maar soms blijven ze wel heel lang, of zitten ze gewoon op een erg vervelende plaats zoals je hand. Jaren terug had een goede vriend van me er erg veel last van. En na alle gewone behandelingen doorlopen te hebben (zoals bevriezing, en vloeistof van bij de apotheek) was het nog steeds even erg. Na een tijd zoeken kwam ik op het receptje wat ik ook met jullie wens te delen. Het is vrij eenvoudig en heeft ondertussen al bij meerdere mensen die ik persoonlijk ken voor een oplossing gezorgd. Echter wil ik hiermee niet claimen dat dit u zal helpen. Het kan ermee helpen. En vermits ik hierover steeds vragen over kreeg besloot ik er maar een video over te maken.

Voor het maken van dit recept heb je enkel een citroen, alcoholazijn en een bokaal nodig.51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page