top of page

Relaxatie & Schoonheidssalon Lelia Lyra

Relaxatiesalon

Olie massage

In deze drukke tijden kan het soms moeilijk zijn om tot rust te komen. Toch is het vinden van rust en ontspanning de sleutel naar een gelukkig leven. In mijn salon tracht ik zoveel mogelijk bij te dragen tot het bekomen van optimale ontspanning. Ik ben ervan overtuigt dat hier niet één oplossing voor is, maar een combinatie van verschillende kleine toetsen die individueel kunnen worden aangepast.

Schoonheidssalon

gelaats

In ons schoonheidssalon kan je vooral terecht voor gezichtsbehandelingen. Zo kan je grondige reinigingen van het gelaat als anti-ging behandelingen krijgen. De 'klassieke gelaatsverzorging' is reeds een heel volledige basis gezichtsverzorging met extra aandacht voor de persoonlijke noden van uw huid en heerlijke gezichtsmassage. Verder kan u ook wenkbrauwepilatie, wimperkleuring, epilaties in het gezicht, wimperlift, etc.. ondergaan in het salon. Dit alles tegen betaalbare prijzen , kwalitatieve producten en aandacht!

Duobehandelingen

Ontspannend duobehandeling

In ons salon kan je elke behandeling ook als duobehandeling boeken. Je kan kiezen tussen twee soorten duo-behandeling;

-->Solo duo's: deze behandelingen zijn gemaakt om met twee te komen. Jullie kunnen samen genieten van het arrangement. Dit wordt uitgevoerd door 1 persoon. Deze duo-arrangementen kan je online boeken.

 

--> Duo duo's: dit zijn duobehandelingen waarbij er tegelijkertijd een behandeling wordt uitgevoerd. Dus er zijn 2 specialistes aanwezig. Deze arrangementen kan je enkel via mail of telefoon boeken.

Relaxatie & Schoonheidssalon: Activiteiten

"Ware schoonheid begint op het moment dat je beslist jezelf te zijn"

Relaxatie & Schoonheidssalon: Citaat
bottom of page