top of page

Relaxatie & Schoonheidssalon Lelia Lyra

Relaxatiesalon

Olie massage

In onze moderne samenleving kan het vaak een uitdaging zijn om tot rust te komen te midden van de drukte. Niettemin is het ontdekken van innerlijke rust en sereniteit essentieel voor een vervuld leven. In mijn praktijk streef ik ernaar om bij te dragen aan het bereiken van een staat van totale ontspanning. Ik geloof dat er niet één universele oplossing is, maar eerder een samenspel van diverse methoden die op maat kunnen worden aangepast aan individuele behoeften.

Schoonheidssalon

gelaats

In ons schoonheidssalon kunt u zich vooral laten verwennen met een scala aan gezichtsbehandelingen. We zijn gespecialiseerd in grondige reinigingen van de huid, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technieken zoals dermaplaning. Bovendien zijn al onze behandelingen gebaseerd op hoogwaardige producten van het Zweedse merk Co. Gerd. Onze 'klassieke gelaatsverzorging' biedt niet alleen een uitgebreide basisverzorging, maar ook een persoonlijke aanpak die perfect aansluit bij de behoeften van uw huid, inclusief een ontspannende gezichtsmassage. Naast deze behandelingen bieden we ook wenkbrauwepilatie, wimperkleuring, gezichtsepilaties, wimperlifting en nog veel meer aan in ons salon. Dit alles wordt aangeboden tegen betaalbare prijzen, met producten van topkwaliteit en de volledige aandacht voor uw welzijn die u verdient!

Duobehandelingen

Ontspannend duobehandeling

In ons salon kan je elke behandeling ook als duobehandeling boeken. Je kan kiezen tussen twee soorten duo-behandeling;

-->Solo duo's: deze behandelingen zijn gemaakt om met twee te komen. Jullie kunnen samen genieten van het arrangement. Dit wordt uitgevoerd door 1 persoon. Deze duo-arrangementen kan je online boeken.

 

--> Duo duo's: dit zijn duobehandelingen waarbij er tegelijkertijd een behandeling wordt uitgevoerd. Dus er zijn 2 specialistes aanwezig. Deze arrangementen kan je enkel via mail of telefoon boeken.

Relaxatie & Schoonheidssalon: Activiteiten

"Ware schoonheid begint op het moment dat je beslist jezelf te zijn"

Relaxatie & Schoonheidssalon: Citaat
bottom of page