top of page

Welkom, neem een tasje thee of koffie en lees mijn verhaal vooraleer je verder gaat....

Sinds kort ben ik begonnen met digitale marketing, voornamelijk uit een interesse om mijn eigen bedrijf een boost te geven. Het voortdurend vragen om hulp aan anderen voor diverse digitale toepassingen, zoals het gebruik van websites, sociale media en e-mailmarketing, begon vermoeiend te worden. Ondanks meerdere samenwerkingen met verschillende professionals, resulteerde dit vaak in hoge kosten zonder tastbare resultaten. In de afgelopen tien jaar ben ik al meer dan drie keer van professioneel bedrijf veranderd, maar blijf ik teleurgesteld achter in termen van resultaten.

 

Daarom heb ik de afgelopen jaren, rond 2020, veel tijd en moeite gestoken in het creëren van mijn eigen website, met vallen en opstaan. Dit proces bracht mij in contact met de Digitale Wealth Academy-cursus. Deze cursus leert je alle digitale toepassingen vanaf het basisniveau en het is een eenmalige investering. De kennis die je opdoet, kun je direct implementeren. Bovendien heb je toegang tot een groot netwerk voor snelle en kosteloze ondersteuning bij eventuele vragen.

 

Maar wat deze cursus echt interessant maakt, is dat je na aankoop ervan de doorverkooprechten krijgt. Dit betekent dat je de cursus zelf kunt doorverkopen en zo je investering terugverdient. Je kunt er zelfs winst uit halen door deze verder te verkopen. De keuze is aan jou. Ik beschouw de cursus alleen al vanwege de leerwaarde als een grote aanwinst. Mijn enige spijt is dat ik deze mogelijkheid niet eerder heb ontdekt, want dit zou me veel tijd hebben bespaard.

Als je geïnteresseerd bent in dit product, kun je altijd op de link klikken en word je doorverwezen naar mijn website die zich specifiek richt op dit onderwerp.

 

 

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, kun je ook altijd een e-mail sturen. Of kijk een mee op mijn instagram pagina.

  • Instagram
bottom of page