top of page
Ruth zaakvoerder Lelia Lyra

Over mij

Als moeder van drie kinderen en gedreven ondernemer heb ik altijd gestreefd naar een balans tussen mijn gezinsleven en professionele passies. Na mijn afstuderen in de schoonheidszorg voelde ik me niet volledig op mijn plek in traditionele salons, wat me leidde naar het ondernemerschap. Dit bood me de vrijheid om mijn interesses verder te ontwikkelen, waaronder mijn liefde voor massage en relaxatie.

Op mijn negentiende reeds verdiepte ik me in voeding en ayurveda, waardoor mijn interesse in een holistische benadering van gezondheid werd aangewakkerd. Ik geloof sterk in een gezonde samenleving waarin het welzijn van elk individu centraal staat. Dit vormt de kern van mijn werk, waarbij ik streef naar het bevorderen van een diepe ontspanning en innerlijke rust bij mijn klanten, zowel door middel van schoonheidsbehandelingen als massage 

De variatie in mijn werk, van het runnen van een salon tot het geven van harplessen en workshops, houdt me constant geïnspireerd en gemotiveerd om anderen te helpen zich goed te voelen en te gedijen.

Over mij: Over ons
bottom of page