top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRuth Iris Schoenmaekers

Jouw 'snor' scheren doet je haren niet langer of dikker terug komen!

Hoe zou het ook mogelijk kunnen zijn? Jouw haren kunnen onmogelijk dikker of in grotere hoeveelheden terug komen wanneer je jouw haren afscheert. Dat is eigenlijk ook heel logisch, want je verandert door het scheren niets aan de binnenkant! Wat

je wel zou moeten doen om een ander resultaat te behalen!


Waarom schrijf ik hierover?

Niet omdat ik per sé het scheren wil gaan promoten, maar wel omdat ik het belangrijk vindt dat men op de hoogte is van de correcte informatie.


Zelf ben ik een voorstander van epilatie. Grotendeels omdat het resultaat lang zichtbaar blijft! Bij het scheren heb je al snel je haren terug.... Dus dan moet je het gewoon meer onderhouden. Zie het dus zo een beetje als mijn gemak.


Hier heb je dus alvast mijn mening over scheren en epileren. Op deze video kan je nog een gedetailleerde uitleg vinden!46 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page